Ngjyra

Ngjyra INKS

Kur bëhet fjalë për shtypjen me bojë me format të gjerë, vetë ngjyrat janë një nga pjesët më të rëndësishme të ekuacionit.

Ekzistojnë disa lloje të ndryshme në përdorim të rregullt në shtypjen digjitale, secila me karakteristika shumë të ndryshme. Këto karakteristika janë ato që ju duhet të kuptoni kur merrni vendimet tuaja të investimeve, sepse ato mund të bëjnë një ndryshim të madh në kosto dhe cilësi.

Bërthama e çdo sistemi të shtypjes me bojë është bojë, e cila në thelb është pigment i pezulluar në një lëng mbajtës. Puna e bojës është të dorëzojë pigmentin në media dhe ta lidhë atë në sipërfaqen e medias. Gama e substrateve me të cilat bojë do të funksionojë, përfundimisht përcakton aplikacionet që një motor printimi mund të trajtojë.
Bëni zgjedhjen e gabuar dhe do të jeni të zhgënjyer me rezultatet. Shitësit e bojës janë duke punuar për të zgjeruar gamën e substrateve, bojërat e tyre do të punojnë me direkt, në mënyrë që substratet të mos kenë nevojë të trajtohen me një abetare.

Prodhuesit e bojës shohin potencial të madh përtej arteve grafike në përdorime më industriale për prodhimet e tyre të bojës, siç janë mobilja dhe prodhimi i makinave. Lëngu zgarë luan një rol kyç në përcaktimin e substancave me të cilat bojëra do të punojë.

Produktet:

Për info & porosi na kontaktoni!

+383 (0) 45 886 666+383 (0) 45 886 666