Për Ne

By Prishtina - Printing Materials

By Prishtina është themeluar në prill të vitit 2012 e cila si qëllim kryesor ka ofrimin e produkteve të trendeve botrore të reklamave me cilësi shum të lartë dhe standarte evropiane, gjithashtu me çmime shum të volitshme dhe konkurent në tregun e Kosovës.
Gjithashtu do mundohemi që të jemi sa më efikas në marrjen e porosive të klientëve dhe dërgimin e mallit te klientet tanë në kohe sa më të shkurt.

Për info & porosi na kontaktoni!

+383 (0) 45 886 666+383 (0) 45 886 666